Тісто на червоному вині для піци - Image

Тісто на червоному вині для піци

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Піца і вино - ці два продукти у всіх напевно асоціюються з батьківщиною цих продуктів, з Італією. Піца і червоне вино ще й дуже гармонійно поєднуються між собою. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати тісто для піци на червоному вині. Про таке тісто не кожен чув. І воно точно викличе зацікавленість навіть у найдосвідченіших господинь. Смак тіста здивує навіть гурмана. Вино додасть піці ні з чим незрівняний післясмак. Тісто виходить незвичайним, по-перше із-за свого кольору, адже вино у нас червоне. Смак самого тіста ні з чим незрівняний. Тісто здивує вас одночасно своєю ніжністю і міцністю, взагалі особливим смаком. Рекомендуємо його обов'язково спробувати!

Ingredients for the recipe

Proshyan Red Semisweet Wine 12% 0.75l
147.80 - 221.10

Proshyan Red Semisweet Wine 12% 0.75l

750 ml

Ingredients

Proshyan Red Semisweet Wine 12% 0.75l

70 мл.

Akvulya Still Water 2l

120 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Top Grade Wheat Flour

1.8 ст.

Salt Egypt

3 г.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

7 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3 ст. л.

Preparation steps

01

Сухі дріжджі з'єднати з борошном.

02

У борошняну суміш додати оливкову олію.

03

Додати воду і вино.

04

Поступово вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.

05

Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години. Тісто готове. З такої кількості тіста вийде 4 невеликі піци.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min