
Суфле по-сицилійськи
Суфле по-сицилійськи – ніжний десерт італійської кухні з цитрусовими нотками соковитого апельсина. Легкість і повітряну текстуру вказаній страві надають збиті яєчні білки з цукром. Рецепт ласощів досить простий і не викликає складнощів. Приготовану жовткову суміш не забувайте час від часу помішувати аж до охолодження, щоб запобігти появі скоринки. Суфле необхідно випікати порційно в спеціальних формочках, в них же і подавати. Після приготування десерт присипати цукровою пудрою. Подавати на стіл можна разом з вершками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
2 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
8 ст. л.
Homemade Butter
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
5,5 шт.
Oranges 1kg
150 г.
Preparation steps
01
У мисці змішати цукор і яєчні жовтки, розтерти. Додати в миску борошно, натерту цедру апельсинів, масло, вилити молоко. Поставити суміш на вогонь, постійно помішуючи довести до загустіння. Після, остудити помішуючи.
02
Яєчні білки збити, всипати до них цукор, перемішати, додати часточки апельсина. Змішати білкову суміш з охолодженою борошняною, перемішати.
03
Форму для випікання змастити маслом, присипати борошном, викласти в неї суміш, поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores