Свинина копчена - Image

Свинина копчена

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Щоб не говорили, а найсмачніша страва та, яку готувати своїми руками. А особливо в наш час. Адже так багато, на жаль, неякісних продуктів, в яких багато шкідливих добавок. У таких випадках на допомогу приходять рецепти смачних страв, які за смаком і виглядом навіть не відрізнити від магазинних. Наприклад, копчена свинина. Приготувавши її, ви можете заховати в холодильник, а потім подавати гостям до святкового столу. Можна робити зі її шматочків бутерброди і брати собі на роботу. Або ж просто нарізати скибочками до гарніру. У будь-якому випадку вона буде доповнювати ваш стіл. Не кажучи вже про те, що це дуже корисний і натуральний продукт.

Ingredients

М'ясо (шийка свинини)

1 кг.

Сіль

30 г.

Базилік

8 г.

Перець чорний мелений

5 г.

Червоний мелений перець

2 г.

Зубчики часнику

5 шт.

Майоран

5 г.

Коріандр мелений

5 г.

Preparation steps

01

Спочатку м'ясо потрібно натерти сіллю та сумішшю спецій (майораном, базиліком, чорним перцем, червоним перцем, коріандром). Після цього потрібно зробити на м'ясі надрізи та вставити в них зубчики часнику.

02

Далі потрібно залишити м'ясо на ніч замаринуватися. Підготоване замариноване м'ясо загорнути у кілька шарів фольги.

03

Потім потрібно коптити м'ясо в духовці протягом 2 годин. Після цього зняти фольгу та поставити коптитися ще хвилин на 30 підрум'янитися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min