Печиво з білим шоколадом - Image

Печиво з білим шоколадом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печиво з білим шоколадом - нескладна в приготуванні випічка. За цим рецептом печиво виходить ароматним, розсипчастим з ніжним смаком. Такі чудові ласощі ідеально підійдуть як для сімейного, так і для святкового чаювання. І кілька порад по процесу приготування. Борошно бажано просіяти. Ця нескладна маніпуляція потрібна для збагачення борошна киснем, що вплине на пишність випічки. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому його заздалегідь потрібно дістати з холодильника. На деко печиво викладайте подалі одне від одного: в процесі випікання печиво трохи збільшиться в розмірах. За бажанням можна посипати готове печиво цукровою пудрою.

Ingredients for the recipe

Hazelnut
859.00

Hazelnut

per 1 kg

Ingredients

Hazelnut

350 г.

Top Grade Wheat Flour

500 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

250 г.

White Sugar

120 г.

Salt Egypt

1 ч. л.

Baking Soda 500g

1 ч. л.

Roshen Bubble White Chocolate 80g

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Homemade Butter

220 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

2 ч. л.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до температури 180ºС. Деко для випікання застелити харчовим папером. Змішати в мисці борошно, гашену соду, сіль, перемішати.

02

Окремо змішати масло і цукор. Збити масу до однорідності. Поступово додавати яйця, не перестаючи змішувати. Додати ваніль. Обережно ввести борошняну суміш, збивати на маленькій швидкості.

03

Горіхи посікти великими шматочками. Додати в загальну масу. Охолоджений шоколад аналогічно поламати на середні шматочки і додати в тісто. Викласти тісто на деко, випікати протягом 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min