
Хлібний суп з яблуками
Незвичний варіант супчику. Легка, пюреподібна консистенція цього хлібного супу припаде до душі навіть самим маленьким поціновувачам смаку. Замочені у воді сухарі і шматочки яблук необхідно розварити, тобто варити до повного розварювання та отримання студнеобразної маси. Перетираючи суміш через сито або друшляк, приберіть нерозчинні шматочки. Після того, як повернете перетерту масу назад в каструлю вже з цукром і прянощами, розведіть суп кип'яченою водою до бажаної консистенції. При подачі на стіл можна заправити густою сметаною. Суп прекрасний і в охолодженому вигляді. Для літа ця страва справжня знахідка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salted Rye Rusks
150 г.
Akvulya Still Water 2l
700 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4,5 ст. л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2,5 шт.
Kotanyi Lemon Peel 14g
за смаком
Auchan Clove 10g
1,5 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Налити 1 л. води в каструлю, додати в неї сухарі, замочити на деякий час, після додати до хлібної маси дрібно нарізані яблука, поставити каструлю на вогонь, розварити.
02
Перекласти хлібно-яблучну суміш у друшляк. Перетерти.
03
Додати до суміші цукор, прянощі, покласти в каструлю, поставити на вогонь, проварити, при цьому до кипіння не доводити. При подачі додати вершки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores