
Крем-суп з брокколі і блакитного сиру
До вашої уваги представлений вишуканий французький суп. Його особливістю є ніжний вершковий смак, а також ідеальне поєднання брокколі та сиру з благородною цвіллю. Далеко не всі довіряють блакитним сирам, вважаючи їх не свіжими або шкідливими. Так, легенда походження цього виду сиру дійсно говорить про його несвіжість. Молодий пастух забув у печері свій обід (хліб з сиром), і, повернувшись туди через кілька тижнів, виявив, що сир, звісно, покрився цвіллю. Але аромат сиру привабив юнака і той спробував шматочок зіпсованого сиру. На диво сир мав неймовірно приємний смак і він негайно розповів про це своїм батькам-сироварам. На скільки це правда, звичайно, не відомо, але сир припав до душі гурманам з усього світу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
20 г
Packed Onion from 3kg
100 г
Broccoli Cabbage
400 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
750 мл
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл
Lazur Blue Cheese 50%
100 г
Garlic
10 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Цибулю і часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними кубиками. Розтопити вершкове масло в каструлі або глибокій сковороді і смажити цибулю близько 3 хвилин, потім додати часник і смажити ще близько хвилини. Додати в каструлю брокколі і молоко. Тушкувати на середньому вогні близько 30 хвилин.
02
Блакитний сир (сир з цвіллю або брі) нарізати кубиками. По закінченню часу тушкування додати вершки, ¾ сиру, за смаком сіль і перець. Варити ще 10 хвилин, а потім подрібнити блендером до стану пюре. Подавати, прикрасивши вершками і рештою сиру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores