Лазанья із сьомгою - Image

Лазанья із сьомгою

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Нескладно здогадатися, що батьківщина лазаньї - це Італія. Безліч страв з тіста прийшли до нас саме звідти. Чому багато хто дуже радий, адже італійська кухня дуже полюбилася багатьом із нас. Мабуть, саме тому лазанью готують дуже часто і з різною начинкою. Адже така страва дуже просто робиться, але при цьому вона чудова на смак. А подавати її можна і за святковий стіл так само, як і за буденний. Зазвичай лазанью заливають соусом бешамель (спеціальний соус для лазаньї). Але на цей раз спробуйте зробити білий соус за нашим рецептом - він до сьомги підходить набагато краще. Ви відразу помітите, як така проста страва впливає на настрій усього вашого будинку: робить його хорошим і добрим.

Ingredients for the recipe

Barilla Lasagna Pasta 500g
189.20 - 212.00

Barilla Lasagna Pasta 500g

500 g

Ingredients

Barilla Lasagna Pasta 500g

9 шт.

Rybny Tseh Lightly Salted Salmon 100g

800 г.

Carrots

2 шт.

Iberica Garlic Cloves 100g

4 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 г.

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

100 г.

Dill 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

7 Flour 1kg

45 г.

Homemade Butter

50 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

500 мл.

Kotanyi Lemon Peel 14g

1 шт.

Ukrayinskiy Mozzarella Cheese 45% 200g

100 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно посолити, поперчити та посипати нарізаним кропом рибу. В сковороді обсмажити на оливковій олії часник, додати натерту моркву, злегка посмажити та влити вино, потушкувати хвилин 5.

02

Потім приготувати білий соус: в маленькій кастрюльці розпустити масло. Всипати борошно та швидко розмішати, щоб борошно увібрало масло. Після цього влити порціями молоко, ретельно та швидко розмішати вінчиком, щоб не було грудочок, та на середньому вогні довести до загусання (15 хвилин). Посолити та додати цедру лимону.

03

Листи лазаньї опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини. На дно форми для запікання налити 2-3 столові ложки соусу, викласти 3 листи, на них половину рибу, половину моркви, третину соусу, далі ще 3 листи - риба - морква - соус, зверху 3 листи - соус - сир. Запікати при 180°С до тих пір, поки розплавиться та підрумяниться сир (близько 30 хвилин).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min