
Борщ літній
Влітку, у спеку хочеться їсти щось легке і не важке для шлунка. Але перші страви їсти треба цілий рік. Тому хочемо представити вам по-справжньому простий і літній борщ. У ньому зібралися всі тільки корисні інгредієнти, якими слід запасатися в теплу пору року. Селера, наприклад, містить в собі багато вітаміну С і каротину. Зелена цибуля - відмінний помічник при авітамінозі, знесиленні, сонливості і дратівливості. А також в ньому дуже багато цинку, більше, ніж в інших овочах. Кабачки також багаті різними вітамінами і мікроелементами. Кожен овоч містить в собі корисні елементи, а все разом - це смачний літній легкий борщ.
Ingredients
Стебло селери
1 шт.
Кабачки
200 г
Помідори
2 шт.
Цибуля зелена
60 г
Морква
1 шт.
Буряк
1 шт.
Картопля
3 шт.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Лаврове листя
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити і очистити. Очищений буряк нарізати соломкою або скибочками. Селеру помити і нарізати короткими палочками. Моркву очистити і нарізати соломкою або кружечками. Все покласти в каструлю, залити окропом або грибним бульйоном і варити протягом 10-15 хвилин.
02
Кабачки, помідори, картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Після цього очищені і нарізані кабачки, помідори, картоплю, зелену цибулю, зелень селери, сіль, перець, лаврове листя покласти в каструлю і варити борщ до повної готовності.
03
При подачі до столу в борщ можна додати сметану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores