
Спагеті марінара
Для цієї страви чим більше різних морепродуктів, тим краще. Блюдо виходить дуже смачне і на вигляд красиве. Спагеті - найпоширеніший вид пасти для рецепта з морепродуктами. Вони рясно приправлені соусом марінара, тому не злипаються і не збиваються в купу, а рівномірно розподіляються в тарілці разом з дрібними морепродуктами. Завдяки високій концентрації кислоти, яка міститься в помідорах, соус може зберігатися дуже довго. В залежності від сорту помідорів соус набуває різні смакові відтінки. Якщо соус приготувати заздалегідь, то на приготування страви піде зовсім мало часу. Це один з найпопулярніших італійських рецептів приготування пасти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Young Onions
1 шт.
Garlic
3 шт.
Carrots
1 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
135 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Akura Fish Broth Hondashi Seasoning 30g
3 ст. л.
Seafood Line frozen in shell mussels 50/70 1000g
12 шт.
Chumak Spaghetti Pasta 400g
375 г.
Homemade Butter
30 г.
Cod mince Veladis 0.5kg
125 г.
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
125 г.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
200 г.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
4 ст. л.
Preparation steps
01
Для приготування соусу, у сковороді розігріти оливкову олію, подрібнити цибулю і моркву, додати їх у сковороду, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, до золотистого кольору.
02
Додати в сковороду подрібнені 2 зубчики часнику, влити консервовані помідори, вилити 125 мл. вина і додати цукор.
03
Довести до кипіння суміш у сковороді, зменшити вогонь, тушкувати протягом 30 хвилин, періодично помішуючи.
04
Розігріти вино, яке залишилося в окремій сковороді, додати подрібнений 1 зубчик часнику, влити рибний бульйон. Додати мідії, закрити сковорідку кришкою, готувати на сильному вогні, періодично струшуючи, готувати протягом 5 хвилин. Наприкінці, викинути мідії, що не відкрилися.
05
Відварити спагеті в трохи підсоленій воді. Злити воду, тримати спагеті в теплі.
06
Розтопити вершкове масло в новій сковороді, обсмажити нарізані кільцями кальмари, шматочки тріски і креветки, протягом 2 хвилин до готовності. Зняти сковороду з вогню, додати соус, який заздалегідь приготований, також додати мідії, петрушку і молюски. Трохи нагріти і змішати зі спагеті.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores