
Картопляний салат по-грецьки
Давно відомий нам грецький салат іноді стає трохи нудним у класичному вигляді. Тому існує багато різних варіантів цієї страви. Ви можете навіть самі проводити різні експерименти, пробуючи цей салат із різноманітними продуктами. Ось одним з таких варіантів ми хочемо з вами поділитися. Наш грецький салат більш ситний, ніж звичайний, завдяки картоплі. Але з іншого боку, цей же інгредієнт надає свій особливий смак страві, робить її свіжою і не схожою на інші. Салат чудово прикрасить ваш стіл завдяки своїй незвичності та вишуканості. А головне, що ваші гості будуть приємно здивовані його незвичайним смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
90 г.
Dill 70g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 г.
Lemon
50 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками або кубиками. Відварити її в підсоленій воді. Злити воду і обсушити картоплю.
02
Змішати цукор з лимонним соком, додати оливкову олію, йогурт, сіль і перець. Все змішати до однорідної консистенції. Зелену цибулю і кріп помити, просушити, дрібно нарізати.
03
Сир фета нарізати кубиками або розкришити. Картоплю скласти в миску, додати зелену цибулю, маслини, фету і кріп. Додати заправку і обережно перемішати. Розкласти салат на порційні тарілки і подавати охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores