
Картопляний салат по-грецьки
Давно відомий нам грецький салат іноді стає трохи нудним у класичному вигляді. Тому існує багато різних варіантів цієї страви. Ви можете навіть самі проводити різні експерименти, пробуючи цей салат із різноманітними продуктами. Ось одним з таких варіантів ми хочемо з вами поділитися. Наш грецький салат більш ситний, ніж звичайний, завдяки картоплі. Але з іншого боку, цей же інгредієнт надає свій особливий смак страві, робить її свіжою і не схожою на інші. Салат чудово прикрасить ваш стіл завдяки своїй незвичності та вишуканості. А головне, що ваші гості будуть приємно здивовані його незвичайним смаком.
Ingredients
Картопля
500 г.
Цибуля зелена
20 г.
Маслини
100 г.
Сир фета
90 г.
Кріп
10 г.
Олія оливкова
10 мл.
Цукор
3 г.
Лимон
50 г.
Йогурт
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками або кубиками. Відварити її в підсоленій воді. Злити воду і обсушити картоплю.
02
Змішати цукор з лимонним соком, додати оливкову олію, йогурт, сіль і перець. Все змішати до однорідної консистенції. Зелену цибулю і кріп помити, просушити, дрібно нарізати.
03
Сир фета нарізати кубиками або розкришити. Картоплю скласти в миску, додати зелену цибулю, маслини, фету і кріп. Додати заправку і обережно перемішати. Розкласти салат на порційні тарілки і подавати охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores