Свинина в абрикосовому соусі - Image

Свинина в абрикосовому соусі

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Влаштуйте собі і коханому свято душі та шлунку! Як відомо, чоловіки дуже цінують жінок, які вміють готувати м'ясо. А після свинини в абрикосовому соусі вам просто ціни не буде. Це незвичайне блюдо стане відмінним для романтичної вечері або для святкування особливого приводу. Соковите, смачне і поживне м'ясо вийде незвичайним завдяки додаванню в нього абрикосів і апельсинів. А солодкі нотки меду зроблять блюдо екзотичним. Коханий просто не повірить, що можна приготувати і їсти таку смакоту. А біле вино поманить його у вир насолоди і задоволення.

Ingredients for the recipe

Pineapple Apricot
170.00 - 211.10

Pineapple Apricot

per 1 kg

Ingredients

Pineapple Apricot

400 г.

Oranges 1kg

1 шт.

Homemade Butter

25 г.

Litniy Med Honey 750g

25 г.

Natural Chops Pork

600 г.

Freshme Orange Juice 0.5l

250 мл.

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

150 мл.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

25 г.

Preparation steps

01

М'ясо промити, нарізати шматочками товщиною 2 см.

02

На гарнір відварити рис та приготувати зелень.

03

М'ясо посолити і поперчити. Потім обсмажити в оливковій олії до золотистої шкірочки.

04

Поки м'ясо смажиться, видавити сік з апельсинів.

05

Коли м'ясо обсмажиться, почати готувати соус. Для цього розтопити вершкове масло. Додати мед, цедру лимона, абрикоси. Протушкувати три хвилини. Долити вино та апельсиновий сік, додати спеції. Кілька абрикос залишити щоб прикрасити м'ясо. А соус збити блендером.

06

Тепер підсмажене м'ясо викласти в соус. Тушкувати 10 хвилин на помірному вогні.

07

Прикрасити готове м'ясо, сервірувати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min