
Фарфале з медом
Фарфале – популярні в Італії макаронні вироби з твердих сортів пшениці, форма яких дуже нагадує бантики або метеликів. Це, мабуть, один з найвеселіших і фантазійних різновидів пасти, який сам по собі краща прикраса для будь-якої страви. Такі кумедні макарони особливо дуже люблять діти. А якщо їх приготувати за нашим рецептом з ніжним філе курки, обсмаженим в соєвому соусі і тягучому солодкому меді, смачно буде настільки, що і за вуха не відтягнеш. Особлива форма фарфале дозволяє легко вбирати соки і смаки продуктів, з якими вони готуються. За рахунок цього страва стає неймовірно соковитою і ароматною. А ще вона дуже ситна, поживна і підійде навіть для святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Barilla Farfalle #65 Pasta 500g
500 г
Chicken Fillet
500 г
Kaiseki Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
4 ст. л.
Homemade Butter
20 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Філе помити, порызати невеликими шматочками.
02
У високій сковороді в оливковій олії розтопити вершкове масло й обсмажити курку 5 хвилин.
03
Додати соєвий соус і мед.
04
Смажити (активно помішуючи) до готовності.
05
Відварити в трохи підсоленій воді фарфале.
06
Додати макарони до курки, перемішати. Тушкувати ще 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores