Дріжджове тісто - Image

Дріжджове тісто

Number of servings: 5Cooking time: 4 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ми пропонуємо вам приготувати не просте дріжджове тісто з води, борошна і дріжджів, а трохи інше - більш ніжне, повітряне та смачне тісто. Для цього вам знадобиться всього лише кілька додаткових інгредієнтів. За допомогою такого тіста ви порадуєте домочадців смачними плетінками і булочками, пирогами і піцою, слойками, хачапурі і біляшами, рогаликами, пасками, ватрушками і самою різноманітною випічкою. З самого дитинства по-справжньому затишний будинок, в якому живе щаслива і дружна сім'я, у нас асоціювалося те сімейне гніздечко, де пахне пирогами і печивом. Так поверніться ж у своє дитинство, а своїм дітям подаруйте правильні спогади!

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
64.90 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 ст.

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

20-30 г.

7 Flour 1kg

4 ст.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Salt Egypt

1/4 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

0,5 ст.

Preparation steps

01

У теплому молоці або воді (температура 35-37°C) розчинити дріжджі і розмішати, поки дріжджі повністю не розчиняться у воді.

02

Додати яйця, цукор, сіль, всипати борошно і замісити тісто (яйця краще попередньо розтерти з сіллю і цукром, а потім ввести в тісто).

03

В кінці замісу додати розтоплене і охолоджене вершкове, рослинне масло або маргарин і вимішувати до тих пір, поки тісто не перестане прилипати до миски і рук (тісто не має бути крутим).

04

Готове тісто злегка посипати борошном або змастити олією, накрити серветкою або рушником і поставити в тепле місце.

05

Коли тісто підніметься, його потрібно обім'яти і дати ще раз підійти. Після чого можна починати пекти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min