Бурякові млинці з апельсинами - Image

Бурякові млинці з апельсинами

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені такого ви ще не куштували. Дуже рекомендуємо приготувати їх сьогодні на вечерю. Ну а може вам пощастить і хоч якась частина з них залишиться для завтрашнього сніданку. Звичайно, краще їсти їх свіжими і гарячими. Але в холодному вигляді вони теж навіть дуже нічого. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки смаковим і колірним якостям. Смак у бурякових млинчиків з апельсинами просто приголомшливий.

Ingredients

Варений буряк

1 шт.

Борошно

200 г.

Молоко

250 мл.

Яйце

1 шт.

Соняшникова олія

1 ст. л.

Мелена кориця

2 ч. л.

Цукор

3 ст. л.

Апельсин

2 шт.

Preparation steps

01

Помістити буряк, борошно, молоко, яйце і масло в блендер або комбайн і перемішати до однорідної консистенції.

02

Вилити однорідну масу в миску і дати відстоятися 30 хвилин.

03

В окремій мисці змішати корицю і цукор.

04

Розігріти сковороду (краще з антипригарним покриттям) і злегка змастити її олією. Далі вилити на сковороду невелику частину тіста і акуратно розлити по всій поверхні круговим рухом.

05

Готувати необхідно до тих пір, поки тісто не стане вологим, а краї підсохнуть і стануть злегка завертатися догори. Після цього потрібно перевернути млинець і підсмажити також з іншого боку.

06

Викласти на тарілку і накрити кухонним рушником, щоб млинець не підсихав.

07

Посипати млинці зверху цукром з корицею.

08

Млинці згорнути трубочкою і подавати з нарізаними апельсинами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бурякові млинці з апельсинами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua