
Житній хліб
Ви пробували коли-небудь справжній домашній житній хліб? Його хрустку скоринку і теплий запашний м'якуш? А якщо вам ще й вдавалося спробувати хліб з печі, то ви напевно назавжди запам'ятали цей смак, який важко передати. Так, зараз грубок в будинках і вже тим більше в квартирах немає, але це не заважає господаркам пекти смачний домашній хліб. Виходить він не гірше магазинного, а може і краще. Тим більше, що сам рецепт досить таки простий, і з ним впорається будь-хто, у кого є бажання випробувати себе і свої сили в цій сфері кулінарії. Хліб виходить такий повітряний, що ваші рідні розхапають сього дуже швидко. Так що готуйтеся до того, що пекти його доведеться досить таки часто.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hutorok Rye Flour 900g
500 г.
Akvulya Still Water 2l
300 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
8,5 г.
Salt Egypt
За смаком
Preparation steps
01
Змішати всі інгредієнти і вимісити тісто.
02
Залишити для вистоювання на 2 години, після чого обім'яти.
03
Сформувати буханку, зробити надрізи і відправити у попередньо розігріту до 220°С духовку на 30 хвилин. Перевірити готовність хліба можна постукуванням - звук має бути дзвінким.
04
Витягнути готовий буханець, укутати в рушник і остудити. Все, можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores