
Різото з червоним вином
Різото - це традиційна страва італійської національної кухні, головним інгредієнтом якої є рис. Дуже важливо правильно вибрати сорт рису, найбільш підходящий для різото. Від цього багато в чому залежить, якою вийде Ваша страва. Рис вибирайте дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Насправді варіантів різото багато. У цієї страви немає точно визначеного переліку інгредієнтів і їх співвідношення. Головне - це спосіб приготування рису. Запропонований рецепт - один із найбільш простих варіантів різото. Порада: дуже важливо додавати бульйон порціями. Наступну порцію бульйону додають в той момент, коли рисові зернятка ввібрали в себе попередню порцію.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1,5 ст. л.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Steamed Rice
230 г.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
6,5 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
800 мл.
Homemade Butter
2 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
2 ст. л.
Preparation steps
01
Поставити на вогонь сковороду, налити оливкову олію, розігріти, висипати на сковороду дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 8-10 хвилин.
02
Всипати рис до цибулі в сковороду, перемішати дерев'яною ложкою. Обсмажувати протягом декількох хвилин.
03
Бульйон налити в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння. Влити вино в рис на сковороді, після вливати поступово бульйон. Постійно помішуючи, готувати до випаровування рідини. Додаючи потроху бульйон, готувати до м'якості рису.
04
Зняти сковороду з вогню, додати в рис вершкове масло і пармезан.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores