Різото з червоним вином - Image

Різото з червоним вином

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Різото - це традиційна страва італійської національної кухні, головним інгредієнтом якої є рис. Дуже важливо правильно вибрати сорт рису, найбільш підходящий для різото. Від цього багато в чому залежить, якою вийде Ваша страва. Рис вибирайте дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Насправді варіантів різото багато. У цієї страви немає точно визначеного переліку інгредієнтів і їх співвідношення. Головне - це спосіб приготування рису. Запропонований рецепт - один із найбільш простих варіантів різото. Порада: дуже важливо додавати бульйон порціями. Наступну порцію бульйону додають в той момент, коли рисові зернятка ввібрали в себе попередню порцію.

Ingredients

Олія оливкова

1,5 ст. л.

Цибуля ріпчаста

0,5 шт.

Рис

230 г.

Вино червоне сухе

6,5 ст. л.

Бульйон курячий

800 мл.

Масло вершкове

2 ст. л.

Сир пармезан

2 ст. л.

Preparation steps

01

Поставити на вогонь сковороду, налити оливкову олію, розігріти, висипати на сковороду дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 8-10 хвилин.

02

Всипати рис до цибулі в сковороду, перемішати дерев'яною ложкою. Обсмажувати протягом декількох хвилин.

03

Бульйон налити в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння. Влити вино в рис на сковороді, після вливати поступово бульйон. Постійно помішуючи, готувати до випаровування рідини. Додаючи потроху бульйон, готувати до м'якості рису.

04

Зняти сковороду з вогню, додати в рис вершкове масло і пармезан.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Різото з червоним вином – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua