Конкільоні з грибами і броколі - Image

Конкільоні з грибами і броколі

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Конкільоні - один із видів пасти, що нагадує формою великі ракушки. Конкільоні - в перекладі з італійської "раковина молюска". Ці макаронні вироби ідеально підходять для фарширування. Начинка може бути різною: м'ясною, сирною або овочевою. У цьому рецепті пропонується використовувати в якості начинки суміш із обсмажених, а потім злегка протушкованих у вершках печериць і зварених на пару дрібних суцвіть броколі. Суміш із натертого пармезану і перемелених сушених білих грибів, якою необхідно посипати фаршировані ракушки перед тим, як відправити їх в духовку, додасть свої багаті смакові нотки. 10 хвилин у духовці - і ароматна, ситна страва готова!

Ingredients for the recipe

Ingredients

Broccoli

400 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

300 г.

Frozen Penni Bun Mushrooms

20 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

50 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

150 мл.

Garlic

3 зубчики

Homemade Butter

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Ракушки зварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Відкинути їх на друшляк і висушити.

02

Білі гриби перемолоти в кавомолці. Пармезан натерти на дрібній тертці. Змішати гриби і сир.

03

У броколі видалити більшу частину стебла, розділити качан на дрібні суцвіття, зварити на пару, 2-3 хвилини.

04

Печериці промити, почистити, видалити ніжки. Шляпки нарізати невеликими шматочками.

05

Часник очистити від лушпиння і натерти на дрібній тертці.

06

На сковороді розтопити масло, висипати часник і гриби. Смажити на сильному вогні, помішуючи, приблизно 8-10 хвилин.

07

Далі влити вершки і готувати ще 2 хвилини.

08

Зняти з вогню, приправити сіллю і перцем, додати броколі, перемішати.

09

Варені черепашки нафарширувати отриманою сумішшю.

10

Фаршировані ракушки викласти у форму для запікання. Зверху присипати перемеленими грибами з сиром і відправити в духовку, розігріту до 200°С. Випікати близько 10-12 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Конкільоні з грибами і броколі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua