Морквяний суп із карі - Image

Морквяний суп із карі

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.

Ingredients for the recipe

Carrots
12.80 - 19.90

Carrots

per 1 kg

Ingredients

Carrots

1,5 кг.

Food Studio Chicken Broth 500ml

800 мл.

Akvulya Still Water 2l

1,5 л.

Onion

450 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

2 ст. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

2 ст. л.

Cilantro 70g

за смаком

Carmencita Curry 40g

за смаком

Ginger

за смаком

Preparation steps

01

Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.

02

Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.

03

Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.

04

Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min