Спагеті марінара - Image

Спагеті марінара

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Для цієї страви чим більше різних морепродуктів, тим краще. Блюдо виходить дуже смачне і на вигляд красиве. Спагеті - найпоширеніший вид пасти для рецепта з морепродуктами. Вони рясно приправлені соусом марінара, тому не злипаються і не збиваються в купу, а рівномірно розподіляються в тарілці разом з дрібними морепродуктами. Завдяки високій концентрації кислоти, яка міститься в помідорах, соус може зберігатися дуже довго. В залежності від сорту помідорів соус набуває різні смакові відтінки. Якщо соус приготувати заздалегідь, то на приготування страви піде зовсім мало часу. Це один з найпопулярніших італійських рецептів приготування пасти.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Young Onions

1 шт.

Garlic

3 шт.

Carrots

1 шт.

Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l

400 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

135 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Akura Fish Broth Hondashi Seasoning 30g

3 ст. л.

Seafood Line frozen in shell mussels 50/70 1000g

12 шт.

Chumak Spaghetti Pasta 400g

375 г.

Homemade Butter

30 г.

Cod mince Veladis 0.5kg

125 г.

Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg

125 г.

Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50

200 г.

Badia Garlic and Parsley 141.7g

4 ст. л.

Preparation steps

01

Для приготування соусу, у сковороді розігріти оливкову олію, подрібнити цибулю і моркву, додати їх у сковороду, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, до золотистого кольору.

02

Додати в сковороду подрібнені 2 зубчики часнику, влити консервовані помідори, вилити 125 мл. вина і додати цукор.

03

Довести до кипіння суміш у сковороді, зменшити вогонь, тушкувати протягом 30 хвилин, періодично помішуючи.

04

Розігріти вино, яке залишилося в окремій сковороді, додати подрібнений 1 зубчик часнику, влити рибний бульйон. Додати мідії, закрити сковорідку кришкою, готувати на сильному вогні, періодично струшуючи, готувати протягом 5 хвилин. Наприкінці, викинути мідії, що не відкрилися.

05

Відварити спагеті в трохи підсоленій воді. Злити воду, тримати спагеті в теплі.

06

Розтопити вершкове масло в новій сковороді, обсмажити нарізані кільцями кальмари, шматочки тріски і креветки, протягом 2 хвилин до готовності. Зняти сковороду з вогню, додати соус, який заздалегідь приготований, також додати мідії, петрушку і молюски. Трохи нагріти і змішати зі спагеті.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min