Крем-суп з брокколі і блакитного сиру - Image

Крем-суп з брокколі і блакитного сиру

Number of servings: 5Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

До вашої уваги представлений вишуканий французький суп. Його особливістю є ніжний вершковий смак, а також ідеальне поєднання брокколі та сиру з благородною цвіллю. Далеко не всі довіряють блакитним сирам, вважаючи їх не свіжими або шкідливими. Так, легенда походження цього виду сиру дійсно говорить про його несвіжість. Молодий пастух забув у печері свій обід (хліб з сиром), і, повернувшись туди через кілька тижнів, виявив, що сир, звісно, покрився цвіллю. Але аромат сиру привабив юнака і той спробував шматочок зіпсованого сиру. На диво сир мав неймовірно приємний смак і він негайно розповів про це своїм батькам-сироварам. На скільки це правда, звичайно, не відомо, але сир припав до душі гурманам з усього світу.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

20 г

Packed Onion from 3kg

100 г

Broccoli Cabbage

400 г

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

750 мл

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл

Lazur Blue Cheese 50%

100 г

Garlic

10 г

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Цибулю і часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними кубиками. Розтопити вершкове масло в каструлі або глибокій сковороді і смажити цибулю близько 3 хвилин, потім додати часник і смажити ще близько хвилини. Додати в каструлю брокколі і молоко. Тушкувати на середньому вогні близько 30 хвилин.

02

Блакитний сир (сир з цвіллю або брі) нарізати кубиками. По закінченню часу тушкування додати вершки, ¾ сиру, за смаком сіль і перець. Варити ще 10 хвилин, а потім подрібнити блендером до стану пюре. Подавати, прикрасивши вершками і рештою сиру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min