Млинці заварні на молоці - Image

Млинці заварні на молоці

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Млинці з'явилися на Русі ще в часи язичників, в IX столітті. Цікаво, що за стільки епох вони не втратили свою популярність. Можливо, це завдяки тому, що вони дуже прості у приготуванні. У всякому разі вони стали візитною карткою всіх слов'янських народів. Зараз їх готують і далеко за нашими країнами, тому що вже дуже смачна страва виходить. Напевно і ваші рідні обожнюють побалуватися млинцями (причому неважливо, яка пора на вулиці). З начинкою або без - це вже питання вторинне, адже в будь-якому випадку млинці дуже смачні і до речі як хороша закуска до чаю або кави. Ви можете робити їх і на сніданок, і на вечерю. Адже вони досить ситні, але такі смачні, що неможливо втриматися.

Ingredients

Молоко

2 ст.

Окріп

1 ст.

Яйце куряче

3 шт.

Борошно

1.5 ст.

Олія рослинна

3 ст. л.

Сіль

1/2 ч. л.

Цукор

1 ст. л.

Preparation steps

01

Збити міксером яйця з цукром, сіллю і молоком. Влити окріп не перериваючи збивання.

02

Потихеньку засипати просіяне борошно, не перестаючи збивати тісто (щоб уникнути грудочок), додати масло, ще раз збити.

03

Накрити ємність з тістом рушником і залишити на 20 - 30 хвилин. Тісто вийде досить рідким.

04

Перед смаженням тісто перемішати. Смажити млинці на злегка змащеній маслом (жиром) сковороді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min