
Томатний суп з рисом
Перші страви з додаванням томатів дуже популярні і присутні в багатьох кухнях світу. При чому, до даної категорії відносяться не тільки борщ, розсольник і харчо. У великій різноманітності представлені і томатні супи. Холодні і низькокалорійні – для літа, гарячі і наваристі – для холодної пори року. Приготуйте на обід легкий томатний супчик з рисом. Ця ситна, ароматна перша страва готується швидко і просто. У сезон овочів такий суп особливо актуальний, адже основу страви складають свіжі томати. Вони і надають супчику яскравий, насичений колір. М'якоть помідорів можна порізати на шматочки або подрібнити у блендері до пюре. Додайте в суп Вашу улюблену зелень за смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
600 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Steamed Rice
1/4 cклянки
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Bay Leaf
1 шт.
Parsley 70g
за смаком
Metro Chef Cutted Thyme 60g
за смаком
Kotanyi Natural Saffron 12g
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити на сковороді на слабкому вогні на вершковому маслі протягом 4-5 хвилин.
02
Зняти з помідор шкірку. Розрізати навпіл, вичавити сік і видалити насіння (не викидати). Порізати м'якоть на невеликі шматочки. Нарізану м'якоть додати до цибулі і готувати протягом 3 хвилин на слабкому вогні.
03
Потім додати бульйон, сік і насіння помідорів, спеції (лавровий лист, базилік, петрушку, чебрець, шафран, сіль, мелений перець) і довести до кипіння.
04
Додати рис, зменшити вогонь до слабкого, накрити кришкою (залишити відкритим невеликий простір) і готувати 30 хвилин. В кінці додати цукор, томатну пасту, посолити, поперчити за смаком і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores