Телятина під кремом із тунця - Image

Телятина під кремом із тунця

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Vitello tonnato або телятина під кремом із тунця – традиційна холодна закуска (antipasti) італійської кухні, батьківщина якої П'ємонт. Ця страва давно полюбилася усіма дегустаторами за незвичне смакове поєднання – варена телятина і кремоподібний соус з тунця. Перед варінням вирізку потрібно обтягнути ниткою, інакше після приготування телятина буде пухкою і розпадатися. Залишити м'ясо остигати в бульйоні. Можна також варити телятину в білому вині. Крем по консистенції повинен бути не дуже густим, тому додавайте більше олії. Пастою з тунця, що залишилася, можна намазати тости.

Ingredients

Телятина

1 кг.

Тунець консервований в олії

100 г.

Яйце куряче

3 шт.

Каперси

1,5 ч. л.

Сік лимонний

1,5 ч. л.

Олія оливкова

5 ст. л.

Анчоуси

1,5 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Морква

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Лавровий лист

за смаком

Preparation steps

01

Відварити м'ясо в каструлі з морквою, цибулею і лавровим листом, сіллю протягом 1,5-2 годин. Після чого, остудити.

02

Тунець розчавити виделкою, покласти в чашу блендера, вбити 3 жовтка і 1 білок, додати каперси з анчоусами, влити лимонний сік. Збити блендером, періодично додавати оливкову олію.

03

Нарізати м'ясо тонкими скибочками, викласти на тарілку, полити зверху кремом, прикрасити каперсами. Подавати холодним.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Телятина під кремом із тунця – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua