
Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти
Паштет, приготований в домашніх умовах, являє собою протерту, однорідну, повітряну масу і може бути приготований із самих різних продуктів. На допомогу господарці прийде блендер. Рецепти домашніх паштетів бувають досить різноманітні. Можна зробити домашній паштет, використовуючи прості інгредієнти. Нескладний у приготуванні, паштет із білої квасолі, перцю і рікоти ідеально підходить для здорового сніданку і цілком може виконувати роль закуски на будь-якому святковому столі.
Ingredients
Квасоля
430 г.
Перець болгарський консервований
400 г.
Сир рікота
85 г.
Часник
1 шт.
Лимони
0,5 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Викласти в чашу блендера квасолю, подрібнити.
02
Додати до квасолі перці, сир, подрібнений часник. Подрібнити.
03
Вичавити в чашу блендера лимонний сік, повторити подрібнення. Посолити і поперчити за смаком паштет. Ще раз перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores