Томатний соус  - Image

Томатний соус

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чудовий приклад того, як можна використовувати томатний сік крім його прямого призначення. Томатний соус, напевно, самий універсальний. Його люблять і використовує багато хто. Ось вам рецепт, як робити такий соус дома. Приємно те, що робиться томатний соус досить швидко і на смак він повинен сподобається всім, хто його спробує. У ньому приємно поєдналися томатний сік, зелень, часник і спеції. Кожен інгредієнт надає свій особливий смак і аромат. А все разом - приємний соус, який можна подавати до різних страв, наприклад до м'яса. Він зробить основну страву більш соковитою і закінченою. Тому спробуйте приготувати цей соус вдома.

Ingredients

Петрушка

по 4 гілочки

Кінза

по 4 гілочки

Кріп

по 4 гілочки

Зелена цибуля

по 4 гілочки

Коріандр

1 ч. л.

Базилік

2 гілочки

Цукор

щіпка

Часник

3 зубчики

Сіль

за смаком

Томатний сік

1000 мл.

Гострий перчик

за смаком

Preparation steps

01

Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час спробуватина на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.

02

Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити лезом ножа і подрібнити.

03

Додати в сік зелень, часник і суміш спецій. Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.

04

Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.

05

Подавати соус порційно, в піалах.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Томатний соус – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua