Італійське шоколадне морозиво - Image

Італійське шоколадне морозиво

Number of servings: 6Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Італійська кухня здавна славиться своїми десертами. Серед них величезна кількість всіляких рецептів морозива, яке виготовляли ще в Стародавньому Римі. В Італії існують спеціальні заклади, де працюють майстри з виготовлення морозива, і продають його відразу після приготування. Італійське шоколадне морозиво відрізняється низьким вмістом жирів, воно щільне за структурою і тане повільніше звичайного. За бажанням можна додати до нього терту цедру апельсина або лимона, ягоди або шматочки фруктів, горіх або мигдаль, ложку коньяку або вермуту.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

6 ст.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

12 шт.

Maxim's Dark Chocolate 39g

340 г.

Aromiks Cocoa Powder 100g

за смаком

Preparation steps

01

Збити жовтки, вилити в каструлю, додати до жовтків половину молока, всипати цукор.

02

Каструлю поставити на маленький вогонь, нагрівати, постійно помішуючи. Маса повинна бути густою.

03

Зняти каструлю з вогню, постійно помішуючи додати половину молока і половину натертого шоколаду. Перемішати до однорідної маси.

04

Поставити каструлю в холодильник для охолодження.

05

Подрібнити половину шоколаду, додати в масу. Перемішати, перекласти в ємність, покласти в морозилку, перемішуючи кожні півгодини.

06

При подачі посипати зверху какао.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min