Гусарська запіканка - Image

Гусарська запіканка

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гусарська запіканка - ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий, і якщо судити тільки за назвою, - старовинний. Нескладний рецепт, а в результаті - смачне, оригінально приготоване м'ясо з овочами. Особливість цієї страви - у поєднанні яловичини і приготованої для неї начинки, одним із головних інгредієнтів якої є дрібно порізаний оселедець. Вже незвично, чи не так? Роблячи розрізи на яловичині через кожні 2 см, потрібно постаратися не прорізати шматок м'яса. Утворені "кишені" щедро заповнити приготовленою начинкою. Можна перев'язати шматки м'яса шпагатом. Замість бульйону можливе використання молока, води, кефіру, сметани.

Ingredients

Яловичина

1 кг.

Цибуля

1 шт.

Морква

2 шт.

Оселедець свіжий

150 г.

Хліб

3 шматочки

Бульйон

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Яйце

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Шматки м'яса натерти сіллю і залишити на 30 хвилин. Зняти філе з оселедця.

02

Дрібно порізати цибулю, моркву, оселедець, але не змішувати.

03

Підсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю на олії.

04

З'єднати разом оселедець, пасеровку, яйце, хлібний м'якуш, додати сіль і перець. Добре перемішати.

05

На м'ясі зробити поздовжні розрізи через кожні 2 см.

06

У ці розрізи помістити начинку. На дно форми покласти овочі, які вам подобаються, і залити їх бульйоном.

07

Укласти зверху м'ясо і поставити на 50 хвилин в духовку при температурі 150°C. Після дістати м'ясо і обсмажити на олії.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гусарська запіканка – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua