
Квасолевий паштет
Великої популярності набирають пастоподібні страви з бобових. Вони універсальні – пастою можна намазати скибочки хліба, загорнути в рулетики з лаваша або подати на стіл як закуску. Квасоля як яскравий представник бобових і основний інгредієнт такого паштету – корисний дієтичний продукт. Завдяки високому вмісту білка практично не поступається м'ясу. Така вегетаріанська страва стане особливо актуальною в період постів. Квасолю можна взяти консервовану. Можна урізноманітнити смакову палітру страви, поклавши в чашу блендера разом з овочами мускатний горіх, кунжут і Ваші улюблені запашні трави. Квасолевий паштет – відмінний варіант легкої і ситної закуски.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Carrots
1 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Walnut
100 г.
Cilantro 70g
1 пучок
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ч. л.
Garlic
2 зубчики
7 Flour 1kg
1 ч. л.
Beans
200 г.
Preparation steps
01
Квасолю замочити у воді на пару годин. Воду поміняти, підсолити і варити квасолю до готовності.
02
Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.
03
З квасолі злити всю воду. Квасолю, обсмажені овочі, горіхи, часник і зелень покласти в блендер і добре подрібнити до однорідної маси.
04
Додати оцет, сіль і перець за смаком. Ще раз добре перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores