
Салат зі смаженим буряком, блакитним сиром і кеш'ю
Дуже вишуканий салат з обсмаженим буряком, пікантним блакитним сиром брі та ароматними підсмаженими горіхами кеш'ю. Такий салат, після того, як ви його спробуєте, можете бути впевнені, стане однією з ваших найулюбленіших страв. Блакитний сир брі надає салату досить цікавий смак, а з горіхами кеш'ю він поєднується просто ідеально (тому в салаті найкраще використовувати саме цей вид горіхів і саме смажені). Такий салат припаде до смаку навіть тим, хто не дуже любить такий овоч, як буряк. За бажанням, можна додати до сиру брі інші види сиру, а також сухофрукти (чорнослив або родзинки). Також, якщо ви любите спеції, то буряк можна обсмажити, додавши італійські спеції.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
400 г.
Lazur Blue Cheese 50%
80 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
40 г.
Dried Cashews
800 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Litniy Med Honey 750g
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити, відварити до напівготовності. Потім трохи охолодити, очистити, нарізати кубиками й обсмажити до готовності.
02
Сир розкришити. Салат помити, просушити, нарвати руками. Кеш'ю порубати ножем.
03
Змішати оливкову олію, оцет, мед, горіхи. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores