Великодній яєчний суп - Image

Великодній яєчний суп

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Великодній яєчний суп - страва дієтична, легка і дуже смачна. У цій страві є і необхідні калорії, які подарують організму заряд бадьорості, а також овочі, що дають нам вітаміни. Особливою цю страву робить пряність, шафран - дарує специфічний, але дуже цікавий і приємний аромат, а також привносить гіркоту в суп. До речі, саме шафран згадується ще в Старому Завіті.

Ingredients for the recipe

Leek
84.90 - 189.00

Leek

per 1 kg

Ingredients

Leek

1шт

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Tomato

2шт

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

2 ст. л.

Dill 70g

пучок

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

6шт

Packed Potatoes

4шт

Garlic

4 зубчики

Preparation steps

01

З помідорів зняти шкірку. Нарізати м'якоть тонкими часточками, видаливши насіння. Картоплю і цибулю очистити і нарізати кубиками, часник і кріп подрібнити. Порей нарізати кільцями.

02

У каструлі обсмажити на олії цибулю і порей протягом 4 хв. Влити 1,5 л. води, додати картоплю, часник, апельсинову цедру, шафран, сіль і перець. Довести до кипіння, варити 10 хв. Додати помідори і варити ще 10 хв.

03

По одному розбивати яйця в чашку і переливати в бульйон. Готувати 4 хв. Розлити по тарілках так, щоб у кожній було по 1 яйцю. Посипати кропом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min