Тосканський пиріг із цукіні - Image

Тосканський пиріг із цукіні

Number of servings: 3Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Scarpaccia або тосканський пиріг із цукіні – вид італійської несолодкої випічки, історія появи якої почалася в провінції сонячної Тоскани Лукка. Тісто для скарпаччі має бути без грудочок, по консистенції не дуже рідким, але й не густим. Висота форми для випікання повинна бути один-два сантиметри, тому пиріг виходить тонким. Рекомендується готувати страву на нижній полиці духовки, так нижня частина пирога приготується швидше верхньої. Випікати до рум'яної скоринки. Після приготування зверху можна присипати за смаком крупною морською сіллю. Готова випічка дуже схожа на італійську піцу. Смачно і просто.

Ingredients for the recipe

Zucchini
26.90 - 77.10

Zucchini

per 1 kg

Ingredients

Zucchini

350 г.

Top Grade Wheat Flour

6 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

Garlic

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

60 г.

White Onion

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Preparation steps

01

Цукіні нарізати на кружечки. Борошно і яйця змішати в мисці, перемішати. Молоко розбавити водою до 180 мл., влити суміш у борошно з яйцем.

02

Ретельно перемішати масу, до однорідної консистенції.

03

Цибулю і часник подрібнити. Додати їх в тісто, після додати також в тісто цукіні. Додати сіль і перець за смаком.

04

Додати в тісто натертий сир, перемішати. Змастити форму для випікання маслом, вилити тісто.

05

Розігріти духовку до 200°C, випікати протягом 25-30 хвилин. Готовий пиріг змастити оливковою олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min