
Тефтелі по-іспанськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
80 мл.
Red Buttercup Bulb 5pcs
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Chilled Pork Minced Meat
250 г.
Explanada Pitted Green Olives in Brine 350g
15 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
25 г.
Lemon
1 шт.
Tomato
2 шт.
Parsley 70g
1 пучек
Preparation steps
01
Очистити і дрібно нарізати цибулю, часник, петрушку, оливки і помідори. На сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію. Додати цибулю, часник, паприку. Смажити, помішуючи, поки не розм'якшиться цибуля. Остудити.
02
У цибулеву суміш додати свинячий фарш, оливки, жовток, сухарі і цедру лимона. Вимісити фарш, зліпити 20 кульок. Викласти кульки на деко. Охолодити 30 хвилин в холодильнику.
03
У великій сковороді розігріти олію і готувати тефтелі на середньому вогні, час від часу струшуючи скоровороду, поки тефтелі рівномірно не прожаряться до коричневого кольору.
04
Змішати помідори, лимонний сік і петрушку. Готові тефтелі полити томатною сумішшю і перед подачею злегка збризнути оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)