
Спагеті "алла путтанеска"
Приголомшлива італійська страва сицилійської кухні. Обов'язково сподобається всім любителям солоного і гострого. Готується швидко і легко, одним словом, на швидку руку. Дві основних складових рецепта: спагетті і ароматний соус до них. Готують соус італійці з тих продуктів, які під рукою: цибуля, часник, помідори, маслини, анчоуси, перець, орегано. Склад соусу може відрізнятися в залежності від регіону. Сицилійці додають у нього червоний гострий перець, неаполітанці кладуть багато орегано. Любителям вина можна подати до цієї страви келих червоного вина.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Spaghetti Pasta 400g
500 г.
Salted Anchovy in Oil
50 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
150 г.
Garlic
4 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Iberica Capers 250g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
70 мл.
Parsley 70g
20 г.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
1 ч. л.
Metro Chef dried oregano 110g
1 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У каструлю налити 5 л. води, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати спагеті.
02
Налити оливкову олію в глибоку сковороду, поставити на вогонь, розігріти, додати подрібнені анчоуси, цибулю, каперси і часник, протягом 2-3 хвилин на середньому вогні.
03
Додати в сковороду перець чилі і орегано. Перемішати всі інгредієнти, готувати протягом 1 хвилини, після додати нарізані помідори, крупно нарізані маслини.
04
Долити в сковороду води, до консистенції густого соусу, готувати 3-5 хвилин на середньому вогні.
05
Додати чорний перець в соус. Змішати спагеті з соусом, додати подрібнену петрушку. Прикрасити зверху тертим пармезаном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores