Олів'є із креветками - Image

Олів'є із креветками

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат "Олів'є" став легендою в радянський час. Без нього на обходився жоден бенкет. А що вже говорити про свято Новий Рік в радянський час. Готувати салат "Олів'є" тридцять першого грудня стало вже доброю старою радянською традицією. А між іншим, назву свою салат отримав на честь свого творця, шеф-кухаря Люсьєна Олів'є. Він створив у Москві на початку 60 -х років XIX століття ресторан паризької кухні «Ермітаж». І свій шедевр, салат "Олів'є", він створював саме в Москві, підлаштовуючись під кулінарні смаки москвичів того часу. Ось така от історія у цього салату. Рецептів салату "Олів'є" з тих пір розвелося чимало. Сьогодні ми вам пропонуємо поекспериментувати і приготувати салат "Олів'є" з креветками.

Ingredients

Креветки варені

150 г.

Картопля

2 шт.

Морква

1 шт.

Яйця

2 шт.

Огірки мариновані

8 шт.

Горошок консервований

100 г.

Яблука

1 кг.

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Креветки варити до готовності, почистити. Картоплю і моркву варити, не очищаючи. Яйця зварити вкруту.

02

Картоплю, огірки, яйця і моркву почистити і порізати невеликими кубиками. Яблука натерти на крупній терці. Все змішати і додати горошок.

03

Посолити, поперчити, заправити майонезом за смаком. Добре перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Олів'є із креветками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua