Рулет із свинини з грибами  - Image

Рулет із свинини з грибами

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - рулету із свинини з грибами. Зробити м'ясний рулет з грибами зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. Адже, багато хто називає гриби рослинним м'ясом за високий вміст в них білка. У грибах міститься повний комплекс вітамінів. Так само в грибах дуже багато фосфору, кальцію і калію.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

600 г.

Red Hot Maestro Wild Mushrooms with Greens and Vegetables Spice 25g

300 г.

Carrots

1 шт.

Young Onions

1 шт.

Iberica Garlic Cloves 100g

2 шт.

Parsley 70g

3 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

60 г.

Preparation steps

01

Гриби почистити, протерти вологою губкою, нарізати великими шматками. Цибулю, часник та моркву почистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву тонкою соломкою, часник подрібнити. Петрушку вимити, обсушити, дрібно порізати. Обсмажити цибулю та моркву в 30 г. розігрітої олії, 4 хвилини. Додати гриби та готувати, помішуючи, поки не випариться рідина. Додати часник, сіль, перець за смаком, через хвилину зняти з вогню.

02

Свинину вимити, зрізати жир. Зробити на м'ясі глибокий надріз вздовж шматка, не доходячи до низу приблизно на 1 см. Розкласти м'ясо руками та зробити поперечні надрізи справа та зліва, не доходячи до краю приблизно 1 см. Розкрити м'ясо як книгу, відбити в тонкий пласт, накривши харчовою плівкою.

03

Викласти на м'ясо начинку, посипати петрушкою, звернути в рулет. Розігріти на сковорідці 30 г. олії та обсмажити рулет з усіх сторін до утворення рум'яної скоринки. Перекласти на лист фольги, нещільно загорнути, випікати в розігрітій духовці 40 хвилин при 200°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min