
Конкільоні з грибами і броколі
Конкільоні - один із видів пасти, що нагадує формою великі ракушки. Конкільоні - в перекладі з італійської "раковина молюска". Ці макаронні вироби ідеально підходять для фарширування. Начинка може бути різною: м'ясною, сирною або овочевою. У цьому рецепті пропонується використовувати в якості начинки суміш із обсмажених, а потім злегка протушкованих у вершках печериць і зварених на пару дрібних суцвіть броколі. Суміш із натертого пармезану і перемелених сушених білих грибів, якою необхідно посипати фаршировані ракушки перед тим, як відправити їх в духовку, додасть свої багаті смакові нотки. 10 хвилин у духовці - і ароматна, ситна страва готова!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
400 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Frozen Penni Bun Mushrooms
20 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Garlic
3 зубчики
Homemade Butter
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Ракушки зварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Відкинути їх на друшляк і висушити.
02
Білі гриби перемолоти в кавомолці. Пармезан натерти на дрібній тертці. Змішати гриби і сир.
03
У броколі видалити більшу частину стебла, розділити качан на дрібні суцвіття, зварити на пару, 2-3 хвилини.
04
Печериці промити, почистити, видалити ніжки. Шляпки нарізати невеликими шматочками.
05
Часник очистити від лушпиння і натерти на дрібній тертці.
06
На сковороді розтопити масло, висипати часник і гриби. Смажити на сильному вогні, помішуючи, приблизно 8-10 хвилин.
07
Далі влити вершки і готувати ще 2 хвилини.
08
Зняти з вогню, приправити сіллю і перцем, додати броколі, перемішати.
09
Варені черепашки нафарширувати отриманою сумішшю.
10
Фаршировані ракушки викласти у форму для запікання. Зверху присипати перемеленими грибами з сиром і відправити в духовку, розігріту до 200°С. Випікати близько 10-12 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores