
Італійське шоколадне морозиво
Італійська кухня здавна славиться своїми десертами. Серед них величезна кількість всіляких рецептів морозива, яке виготовляли ще в Стародавньому Римі. В Італії існують спеціальні заклади, де працюють майстри з виготовлення морозива, і продають його відразу після приготування. Італійське шоколадне морозиво відрізняється низьким вмістом жирів, воно щільне за структурою і тане повільніше звичайного. За бажанням можна додати до нього терту цедру апельсина або лимона, ягоди або шматочки фруктів, горіх або мигдаль, ложку коньяку або вермуту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
6 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
12 шт.
Maxim's Dark Chocolate 39g
340 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
за смаком
Preparation steps
01
Збити жовтки, вилити в каструлю, додати до жовтків половину молока, всипати цукор.
02
Каструлю поставити на маленький вогонь, нагрівати, постійно помішуючи. Маса повинна бути густою.
03
Зняти каструлю з вогню, постійно помішуючи додати половину молока і половину натертого шоколаду. Перемішати до однорідної маси.
04
Поставити каструлю в холодильник для охолодження.
05
Подрібнити половину шоколаду, додати в масу. Перемішати, перекласти в ємність, покласти в морозилку, перемішуючи кожні півгодини.
06
При подачі посипати зверху какао.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores