Домашня варена ковбаса - Image

Домашня варена ковбаса

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Існують рецепти домашньої ковбаси, яку роблять старим добрим дідівським способом із свіжини. Безсумнівно, це дуже смачна ковбаса, але її зазвичай роблять зі свинини. Ми ж пропонуємо вам рецепт вареної ковбаси з курки. Таке м'ясо підходить для тих, хто віддає перевагу більш дієтичним продуктам. Зауважте, що така ковбаса не поступається за смаком тій, яку роблять зі свинини. До того ж готувати її набагато швидше, а зберігати можна в холодильнику досить довго. При цьому така ковбаса і не зрівняється з магазинною, тому що вона зроблена дійсно повністю із м'яса. Подавати її можна до будь-якого гарніру або просто так, нарізавши на тарілку.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

500 г.

Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g

200 мл.

Naisik Apple-Beet Juice 1l

30 мл.

Garlic

1 зуб.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе перебити блендером в фарш, по черзі додати 2 яєчних білки і збити. Влити вершки, додати часник, чорний перець, сіль і в кінці - буряковий сік. Добре збити.

02

Викласти фарш у фольгу і загорнути. Закріпити з двох боків кінці фольги і обрізати зайву фольгу. В декількох місцях перетягнути ковбасу ниткою.

03

Перекласти ковбасу в два звичайні пакети, зав'язати і відварити в киплячій воді протягом 20-30 хвилин. Після ковбасу добре охолодити, не знімаючи фольги, потім нарізати і можна подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min