
Биточки по-селянськи
Пропонуємо і настійно рекомендуємо приготувати страву биточки по- селянськи. Биточки по-селянськи будемо готувати з яловичого фаршу і смажити їх в цибульному соусі, а додавати будемо обов'язково свинячий жир, в сільських колах відомий як смалець. Для тих, хто ні разу не готував смалець в домашніх умовах, скажемо, що це звичайне топлене сало. Саме воно задасть національного українського сільського колориту нашій страві. Існує, звичайно, багато рецептів приготування даних биточків, але ми б сказали, що вони більш урбанізовані. Але биточки, приготовані по-нашому рецепту, виходять дуже смачними, м'якими, ситними, в ніжному ароматному соусі. Загалом це справжні класичні українські селянські биточки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
130 г.
Onion
1,5 шт.
Farmer's Lard 170g
6 г.
7 Flour 1kg
10 г.
Bay Leaf
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
10 г.
Garlic
1 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
1 ст. л.
Lemon
за смаком
Litniy Med Honey 750g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Яловичину пропустити через м'ясорубку, додати воду, смалець, лавровий лист, дрібно порізану цибулю 0, 5 шт., сіль і перець.
02
Сформувати биточки, панірувати в борошні і обсмажити.
03
Потім тушкувати биточки в цибульному соусі.
04
Для цибульного соусу цибулю 1 шт. нарізати на маленькі шматочки. Потім збити в блендері. У суміш додати натертий на дрібній тертці 1 зуб. часнику, 4 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. білого сухого вина, 1 ч. л. меду і лимон за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores