
Соус "Море"
Головне завдання будь-якого соусу - доповнити і підкреслити істинний смак страви, а в деяких випадках - перетворити. Повірте соус "морэ" стане універсальним засобом перевтілення ваших страв в ефектні кулінарні шедеври. Солоний і ніжний сир, присутній в цьому рецепті, здатний на багато: задовольнити, здивувати і наситити. Хочете, можете просто додати соус в салат, надати тонкість класичній вермішелі, або ж підкреслити апетитність м'ясних рулетиків. Будь ласка, фантазія в даному випадку стане вірним помічником. Як бачите можливості ніжного соусу невичерпні. Спробуйте, і переконаєтеся, що нічого немає ніжнішого за соус із французьким мотивом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
St. Moret Le Gout Primeur Cream Cheese 53% 150g
300 г.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Eco Powder Mustard
1/2 ч. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У ємність помістити 2 ст. л. розтопленого вершкового масла. Додати до нього борошно і гірчичний порошок.
02
Перемішати. Влити молоко. Тушкувати соус до загустіння.
03
Додати в соус сир. Розмішати. Дати йому повністю розчинитися. Посолити і поперчити за смаком. Соус готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores