
Яловичина «Веллінгтон» із паштетом
Яловичина "Веллінгтон" - це страва англійської кухні, яка являє собою шматок яловичої вирізки, запеченої разом з паштетом із грибів у листковому тісті. Запропонований рецепт - це один із цікавих варіантів приготування цієї страви, в якому пропонується обсмажене яловиче філе перед запіканням у листковому тісті змастити печінковим паштетом із нарізаними грибами. Можливо і порційне приготування яловичини за цим рецептом: невеликі індивідуальні шматочки філе, запечені в тісті. Ця страва прикрасить будь-який святковий стіл. До столу яловичина "Веллінгтон" подається як основна страва, наприклад, із запеченою картоплею на гарнір.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Fillet
1,25 кг.
Tulip Liver Pate 125g
125 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
500 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Zelenenka Rosemary 50g
за смаком
Preparation steps
01
Надати яловичині форму рулету, закріпити нитками. У сковороді розігріти олію, на великому вогні обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Викласти на тарілку м'ясо, остудити, прибрати мотузки.
02
Намазати м'ясо паштетом, прикріпити шматочки грибів. Розкачати тісто, загорнути в нього м'ясо. За допомогою яйця скріпити кінці отриманого конверту з тіста.
03
Деко для випікання змастити маслом, викласти м'ясо в тісті на деко. Змастити всю поверхню тіста яйцем.
04
Випікати протягом 45 хвилин в розігрітій духовці до температури 190°C, зменшити вогонь, готувати 1-1,5 години. При подачі прикрасити розмарином.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores