
Гречані млинці з бараниною та зеленню
Гречані млинці з бараниною та зеленню - це страва, яка відмінно впишеться у ваше меню. Баранина взагалі вважається дієтичним продуктом. Вона цінна завдяки своєму чималому вмісту білків, корисних речовин і мікроелементів. Крім того, гречані млинці з бараниною відмінно можуть урізноманітнити ваш масляний тиждень. Страва є дуже корисною, завдяки вмісту в ній безлічі продуктів, які цінуються своїми кулінарними і харчовими особливостями. Млинці на гречаному борошні виходять тоненькими і еластичними. Крім того, млинці відрізняються особливим ароматом і смаком. Завдяки наявності петрушки, чебрецю і руколи страва набуває особливого пікантного відтіноку. А часник додає стійкого смачного аромату страві.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled For Cutlets Pork Meat
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Milk 2.5% 900g
200 мл.
World's Rice Buckwheat Flour 900g
100 г.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Deroni Dijon Mustard 200g
15 г.
Homemade Butter
50 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Parsley 70g
10 г.
Arugula 50g
50 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
5 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Salt Egypt
5 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
2 шт.
Preparation steps
01
Змішати гречане борошно з теплою водою (125 мл.). Дріжджі розвести в столовій ложці теплого молока. Додати молоко з дріжджами в суміш гречаного борошна і води та залишити миску з сумішшю на півгодини в теплому місці.
02
Через півгодини поставити на стіл миску з тістом з гречаного борошна. В другій ємності змішати молоко, воду, пшеничне борошно, розтоплене вершкове масло, сіль та яйця, після чого додати цю суміш в миску з гречаним тістом, добре збити масу та знову поставити в тепле місце.
03
За цей час потрібно встигнути дрібно порізати баранину та обсмажити її на оливковій олії до напівготовності, щоб крові вже не було видно, але м'ясо залишалося злегка рожевим. Тоді додати дрібно нарізаний часник, перемішати та обсмажити разом з м'ясом до появи характерного часникового запаху. Потім влити вершки, додати столову ложку гірчиці, листки чебрецю та тушкувати, помішуючи, поки рідка частина помітно загусне. Тоді зняти м'ясо з вогню, всипати в нього дрібно посічену петрушку та крупно порізану рукколу. Посолити та поперчити, якщо потрібно.
04
Наповнити готові млинці фаршем, загорнути за смаком та подавати, поки гарячі. Нагріти сковородку та, змащуючи її рослинною олією, смажити з підготованого тіста млинці - товщиною два-три міліметри.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores