Гороховий суп із реберцями - Image

Гороховий суп із реберцями

Number of servings: 8Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кожен знає, що горох не тільки смачний, але і дуже корисний. У цій рослині міститься величезна кількість білків, які організм легко засвоює. Також горох не дає радіації надходити в наші організми. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати гороховий суп з реберцями. Ситна, ароматна і дуже смачна страва легко, немов могутній титан, впорається з голодом. Суп зігріє вас зсередини, подарує організму відчуття комфорту. Його аромат - це справжній запах оселі, затишку, тепла і довіри. Також ця страва дуже сподобається чоловікам, які життя собі не уявляють без м'яса. Приємного апетиту!

Ingredients

Копчені свині ребра

500 г.

Сухий горох

500 г.

Картопля

6 шт.

Морква

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зубчика

Бекон

100 г.

Гірчиця

2 ст. л.

Кріп

за смаком

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Горох промити, залити холодною водою і залишити на 4-5 годин.

02

Ребра розрізати на шматки і варити 1-1,5 години, поки м'ясо не почне легко відставати від кісток. Далі м'ясо вийняти з каструлі, нарізати на шматочки.

03

Засипати в каструлю горох і варити впродовж 30 хвилин. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і варити ще 20 хвилин.

04

У цей час обсмажити на олії до золотистого кольору нарізані дрібними кубиками цибулю і моркву.

05

Зроблену зажарку додати в каструлю з супом, додати шматки м'яса. Посолити. Варити ще 10 хвилин.

06

За 3 хвилини до закінчення варіння покласти в каструлю гірчицю. Зелень і часник дрібно порізати, бекон нарізати тонкими смужками. Додати це все в суп і прогріти 1-2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min