Італійський суп із курки - Image

Італійський суп із курки

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Для італійської кухні традиційними є різноманітні супи. Італійський суп з курки - смачне ароматне блюдо, яке чудово підійде як для сімейних обідів, так і для святкового столу. Часу на приготування цього супу знадобиться небагато, варити його можна в будь-яку пору року. Часто при приготуванні цієї страви в нього додають вершки, а використання середземноморських трав надає йому італійський колорит і різноманітність смаків. Суп виходить ситним і насиченим, подавати його можна посипавши меленим перцем і зеленню.

Ingredients

Курячий бульйон

1,5 л.

Куряче філе

220 г.

Яйця

3 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Соняшникова олія

5 ст. л.

Білі гриби

3 шт.

Борошно

1 ст. л.

Лавровий лист

1 шт.

Чорний перець мелений

за смаком

Кінза

за смаком

Петрушка

за смаком

Cіль

за смаком

Preparation steps

01

Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.

02

Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.

03

Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.

04

Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.

05

Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.

06

В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).

07

М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.

08

Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min