
Гуляш із квасолею по-сербськи
Квасоля - несправедливо забутий багатьма, дуже корисний продукт. Гуляш із квасолею по-сербськи - ситна, смачна й ароматна квасолева страва з багатим, цікавим смаком. Нейтральна за смаком квасоля відмінно поєднується з іншими інгредієнтами гуляшу: копченими ковбасками, помідорами, часником, перцем, паприкою, вбираючи в себе смаки цих інгредієнтів. Треба зауважити, що будь-яка страва, приготована з цього чудового продукту, виходить дуже ситною. Якщо відварити квасолю заздалегідь, приготування гуляшу забере у Вас небагато часу. Подавати гуляш із квасолею по-сербськи можна в якості основної страви, а можна - з відвареною картоплею, за бажанням присипавши кінзою.
Ingredients
Квасоля
300 г.
Ковбаски копчені
200 г.
Цибуля
2 шт.
Перець солодкий
2 шт.
Помідори
2 шт.
Часник
1 зубчик
Лавровий лист
1 шт.
Паприка
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Перець горошок
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю промити і замочити в холодній воді на ніч. Потім відварити з лавровим листом і горошинами перцю протягом 1 години.
02
Цибулю і часник дрібно нарізати. Ковбаски нарізати невеликими шматочками. Все обсмажити на олії 5 хвилин. Додати паприку, перемішати.
03
Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками. Солодкий перець нарізати соломкою. Додати перець і помідори в сковороду, томити 5 хвилин.
04
Додати квасолю з 1 склянкою відвару в сковороду, сіль, тушкувати гуляш 10 хвилин до загустіння соусу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores