Цукрове печиво "Торчетті" - Image

Цукрове печиво "Торчетті"

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ми вважаємо, що це традиційне італійське печиво гідно гучного, але виправданого звання «ідеальне». Чому? Готується дуже просто і швидко – це раз. Комбінуючи різні прянощі і спеції, можна легко міняти смакові відтінки на Ваш погляд – це два. При цьому всі інгредієнти доступні і їх буде потрібно мінімальна кількість – це три. Якісні характеристики, що в точності описують печиво: розсипчасте, ніжне, повітряне та тане в роті – це чотири. Недарма рецепт цього приголомшливого десерту, створений у далекому вісімнадцятому столітті, досі користується шаленою популярністю далеко за межами Італії. Швидше всі на кухню готувати ці милі цукрові печенюшки у формі крихітних бубликів.

Ingredients

Борошно

250 г

Вершкове масло

100 г

Цукор

100 г

Розпушувач

10 г

Сіль

дрібка

Мускатний горіх (або аніс, ваніль, бадьян, гвоздика)

за смаком

Preparation steps

01

Вершкове масло наріжте середнімі шматочками і залиште для розм'якшення полежати при кімнатінй температурі. Борошно змішайте з розпушувачем і мускатним горіхом (або іншими спеціями на Ваш смак) і просійте гіркою.

02

Зробіть в ній "ямку" та покладіть туди розм'якшене вершкове масло. Додайте дрібку солі. Влийте до "ямки" трохи теплої води і замісіть тісто, воно повинно бути м'яким і гладким. Якщо необхідно, додавайте для цього теплу воду. Дайте тісту постояти 10-15 хвилин.

03

Відщипуючи невеликі шматочки тіста і злегка зігріваючи їх в руках, розкачайте паличкі шириною 1 см і довжиною 10 см.

04

На стіл насипте цукор і обваляйте у ньому палички. Потім у кожної палички злегка зліпіть кінчики так, щоб отримались невеликі витягнуті "підковки".

05

Викладіть отримані "підковки"-торчетті на застелений пергаментним папіром противень і випікайте при 180°C близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Цукрове печиво "Торчетті" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua