
Курка з горіхами в лаваші
Набридли бутерброди і давно застарілі канапе? Хочеться чогось новенького і цікавого? Страви з лавашу - це те, що так давно чекали. Легка закуска у вигляді рулету з начинкою запала в душу багатьом із нас простотою, апетитним смаком і масою цікавих ідей. Так-так, начинок до лавашу дуже багато, і тільки дай розгулятися фантазії, як з'являється новий і нехитрий рулетик. Лаваш можна вживати як звичайний хліб, ми ж готуватимемо з ніжною начинкою з курки і горіхами. Така страва гідна і святкового столу. Просто знахідка і для свята, і для трапези на природі, і просто для буденного обіду. Ми підібрали для вас найсмачніше і найфантастичніше. Спробуйте!
Ingredients
Лаваш
4 шт.
Цибуля
4 шт.
Курка (філе)
800 г.
Горіхи волоські
3 ст. л.
Оцет (винний)
100 мл.
Масло топлене вершкове
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Прянощі
за смаком
Зелень
пучок
Preparation steps
01
Курку вимити (підійде і філе), нарізати на шматки і обсмажити в топленому вершковому маслі 15 хвилин.
02
Горіхи очищені порубати. Прянощі розтерти (корицю, імбир, кінзу, гвоздику). У посудині змішати горіхи з прянощами і 100 г. оцту. Додати суміш до курки і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин.
03
Цибулю очистити і нарізати кільцями. І відправити також до киплячої маси.
04
Розкласти перепічки (лаваш) на столі. У середину покласти готове, м'ясо курки, яке охололо (шматочки) з горіхами. Згорнути лаваш у трубочку і розрізати навпіл. За бажанням можна додати свіжу зелень. Перед подачею можна 5 хвилин прогріти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores