Курка з горіхами в лаваші - Image

Курка з горіхами в лаваші

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Набридли бутерброди і давно застарілі канапе? Хочеться чогось новенького і цікавого? Страви з лавашу - це те, що так давно чекали. Легка закуска у вигляді рулету з начинкою запала в душу багатьом із нас простотою, апетитним смаком і масою цікавих ідей. Так-так, начинок до лавашу дуже багато, і тільки дай розгулятися фантазії, як з'являється новий і нехитрий рулетик. Лаваш можна вживати як звичайний хліб, ми ж готуватимемо з ніжною начинкою з курки і горіхами. Така страва гідна і святкового столу. Просто знахідка і для свята, і для трапези на природі, і просто для буденного обіду. Ми підібрали для вас найсмачніше і найфантастичніше. Спробуйте!

Ingredients

Лаваш

4 шт.

Цибуля

4 шт.

Курка (філе)

800 г.

Горіхи волоські

3 ст. л.

Оцет (винний)

100 мл.

Масло топлене вершкове

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Прянощі

за смаком

Зелень

пучок

Preparation steps

01

Курку вимити (підійде і філе), нарізати на шматки і обсмажити в топленому вершковому маслі 15 хвилин.

02

Горіхи очищені порубати. Прянощі розтерти (корицю, імбир, кінзу, гвоздику). У посудині змішати горіхи з прянощами і 100 г. оцту. Додати суміш до курки і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин.

03

Цибулю очистити і нарізати кільцями. І відправити також до киплячої маси.

04

Розкласти перепічки (лаваш) на столі. У середину покласти готове, м'ясо курки, яке охололо (шматочки) з горіхами. Згорнути лаваш у трубочку і розрізати навпіл. За бажанням можна додати свіжу зелень. Перед подачею можна 5 хвилин прогріти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Курка з горіхами в лаваші – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua